Αναζωπυρώσεις στη Σάμο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Αναζωπυρώσεις στη Σάμο

Δύο ξαφνικές αναζωπυρώσεις στην περιοχή Ραμπαϊδόνι των Μυτιληνιών και μια στην περιοχή Μύλος Κοκκαρίου δημιουργούν προβλήματα αυτή την ώρα στις...μονάδες πυρόσβεσης της Σάμου, που προσπαθούν να ελέγξουν τη φωτιά που ξέσπασε από χθες το βράδυ στο Κοκκάρι της Σάμου και λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση παρουσία εκπροσώπων της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση ενόψει και της νύχτας, που από ό,τι φαίνεται θα είναι δύσκολη.
Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα, 8 τον αριθμό και τα 4 ελικόπτερα, μαζί με τα 2 "σινούκ", θα επιχειρούν μέχρι και το τελευταίο φως της ημέρας.
Οι άνεμοι εξακολουθούν να είναι ισχυροί και η μοναδική ελπίδα είναι να κοπάσουν όπως προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία τις επόμενες ώρες.
Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, όμως ο φόβος είναι για την αλλαγή της διεύθυνσης των ανέμων που κάθε φορά δημιουργεί προβλήματα στις επίγειες ομάδες πυρόσβεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share