Αντιδράσεις για την ομιλία Σαμαρά - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιδράσεις για την ομιλία Σαμαρά

Πραγματικά αμετανόητους χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ, σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην 75η ΔΕΘ.

«Τα ψέματα; Πολύ...περισσότερα από τα δήθεν επτά που παρουσιάστηκαν. Η αλήθεια είναι γνωστή και έχει γίνει συνείδηση πλέον στους Έλληνες πολίτες. Η ατολμία, η δημοσκοπική διακυβέρνηση, η εγκληματική απραξία, ο φόβος του πολιτικού κόστους της κυβέρνησης της ΝΔ οδήγησαν τη χώρα στη διεθνή απαξίωση, την πλήρη αναξιοπιστία και τελικά ένα βήμα πριν την καταστροφή» προσθέτει ο κ. Πεταλωτής και καταλήγει: «η τακτική “για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ” χρησιμοποιήθηκε συστηματικά από τις κυβερνήσεις της ΝΔ για να δικαιολογήσει την απραξία τους. Ας αναλογιστεί, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς τα τότε αποτελέσματα και την τότε κατάληξη».

Για «ωραιοποιήσεις για έναν κόσμο φανταστικό» κάνει λόγο σε σχόλιο του το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ, επικρίνοντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν πρότεινε τίποτα για την πεζή πραγματικότητα, όπως, για παράδειγμα, που θα βρούμε τα λεφτά που μας εξασφαλίζει το μνημόνιο.

«Αν ο κ.Σαμαράς δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση τότε να ακούει πιο συχνά και πιο προσεκτικά τι του συστήνει ο από ετών σύμβουλός του κ. Βάρδας» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share