Όλοι εσείς μικροσυνταξιούχοι και άνεργοι της Β.Ελλάδας με τις ...θερμαινόμενες πισίνες, - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Όλοι εσείς μικροσυνταξιούχοι και άνεργοι της Β.Ελλάδας με τις ...θερμαινόμενες πισίνες,

ετοιμαστείτε να σηκώσετε το τεράστιο βάρος της αποτυχίας του υπουργείου Οικονομικών και των υπηρεσιών του να εισπράξει τα προβλεπόμενα έσοδα απ' τους κλασσικούς φοροφυγάδες.
  • Παρά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση είναι έτοιμη να επιβάλλει την εξίσωση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης εις βάρος φυσικά των κατοίκων της ορεινής βόρειας Ελλάδας ,χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα όπως αυτό του κ.Παπακωνσταντίνου.Όσο για τα επιδόματα-ψίχουλα είναι σίγουρο πως θα καταλήξουν σε λάθος τσέπες..
Όσο και για τις βαρύγδουπες -και πάλι- δηλώσεις του κ.Μ.Χρυσοχοίδη περί πάταξης των φοροφυγάδων και του πληθωρισμού κάποιος να τον πληροφορήσει πως το 75% της αύξησης του πληθωρισμού οφείλεται στους ατελείωτους νέους φόρους και στην αύξηση του ΦΠΑ που η κυβέρνηση έχει επιβάλει τους τελευταίους μήνες.
Η ανοχή τελειώνει..

5 σχόλια:

  1. Καλά που το διάβασα.
    Θα πω στην μανα μου, συνατξιουχο των 530 Ευρω, να κόψει την θέρμανση της πισίνας γιατι καταστρέφει την Ελληνική οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε με την αλβανοφατσα τον Παπακωνσταντίνου που μπλέξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι φίλε μου. Να την καταγγείλεις τη μάνα σου στον Παπακωνσταντίνου. Αφού 11 μήνες τώρα δεν έχουν βρει ούτε 1 μεσίτη που κλέβει το ναυτιλιακό πετρέλαιο και το πουλάει για κίνησης, 1 γεωργό που χρησιμοποιεί θέρμανσης για κίνησης και επιπλέον παίρνει πίσω και το ΦΠΑ, τους μεγάλους πετρελαιάδες με τις αποθήκες που κάνουν ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, τότε να πιάσουν τη μάνα και και να την διασύρουν σε όλα τα κανάλια. Αλλιώς θα αναγκαστώ να καταγγείλω τη δική μου που παίρνει 350 ευρώ σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι φίλε μου. Να την καταγγείλεις τη μάνα σου στον Παπακωνσταντίνου. Αφού 11 μήνες τώρα δεν έχουν βρει ούτε 1 μεσίτη που κλέβει το ναυτιλιακό πετρέλαιο και το πουλάει για κίνησης, 1 γεωργό που χρησιμοποιεί θέρμανσης για κίνησης και επιπλέον παίρνει πίσω και το ΦΠΑ, τους μεγάλους πετρελαιάδες με τις αποθήκες που κάνουν ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, τότε να πιάσουν τη μάνα και και να την διασύρουν σε όλα τα κανάλια. Αλλιώς θα αναγκαστώ να καταγγείλω τη δική μου που παίρνει 350 ευρώ σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, λεφτά υπάρχουν και για διακοπές στη Πάρο και στη Κρήτη, λεφτά υπάρχουν για τις κουστωδίες των υπουργών στη Θεσσαλονίκη, για τριημέρα στα τσιπουράδικα... Και εσείς, ραγιάδες, με μαγκάλια...Που κανονικά στη Βόρεια Ελλάδα, Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, το ΠΑΣΟΚ και οι εκλεκτοί του, μόνο για το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο,θα έπρεπε να πάρουν μονοψήφια ποσοστά... 3% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share