"Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

"Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει"

λέει μια σοφή παροιμία..

Παρά τα κατά καιρούς εξαγγελθέντα για περισσότερη διαφάνεια στις δικονομικές περιπέτειες των βουλευτών, το Κοινοβούλιο ψήφισε χθες κατά της άρσης ασυλίας σε τέσσερις από τις πέντε υποθέσεις βουλευτών, που κατηγορούνται για διάπραξη αδικημάτων, κατά τη θητεία τους ως πρώην δημάρχων και νομαρχών.
Στη μόνη περίπτωση που...
τηρήθηκαν τα ελάχιστα προσχήματα, οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο Εφετείο. Πρόκειται για τον βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Σταμάτη, ο οποίος κατηγορείται ότι, ως νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, παρέβη τα καθήκοντά του, επειδή ανέθεσε τη μεταφορά μαθητών σε ιδιοκτήτη ταξί.
Οσο για τις άλλες περιπτώσεις που απορρίφθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία, αφορούν τους: Γ. Αμοιρίδη (ΠΑΣΟΚ) διότι, ως δήμαρχος Κατερίνης, παρέλειψε να συγκαλέσει εγκαίρως την αρμόδια επιτροπή για την απομάκρυνση ζώων από ποιμνιοστάσια για λόγους υγείας. Γ. Αρβανιτίδη (ΠΑΣΟΚ) διότι, ως δήμαρχος Εχεδώρου Θεσσαλονίκης, κατηγορείται για παράνομη κατασκευή κτίσματος (ΚΑΠΗ), για ρύπανση και υποβάθμιση αγροτικής περιοχής. Λ. Μίχου (ΠΑΣΟΚ) καθώς, ως δήμαρχος της Αγ. Βαρβάρας Αττικής, προέβη σε άνιση υπηρεσιακή μεταχείριση υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share