Υποτιμούμε τις προσπάθειες της Ελλάδας - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Υποτιμούμε τις προσπάθειες της Ελλάδας

δήλωσε ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών.

Στη Γερμανία «υποτιμούνται εντελώς το θάρρος και η αποφασιστικότητα που απαιτείται από μία δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση για να...περάσει στους πολίτες τόσο μεγάλα βάρη», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Βέρνερ Χόιερ, ενώ τάχθηκε υπέρ του ευρώ. Στην Ελλάδα έχει δρομολογηθεί μία "τεράστια διαδικασία αλλαγής που συνεπάγεται μεγάλα βάρη για κάθε πολίτη της χώρας. Μόνο σε λίγες χώρες του κόσμου θα μπορούσε να περάσει", ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑΠΕ.
"Η κατανόηση και ο σεβασμός για την προσπάθεια της κυβέρνησης Παπανδρέου θα έπρεπε να είναι περισσότερο εμφανής στις άλλες χώρες", πρόσθεσε.
Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη διημερίδα των γερμανο-ελληνικών εταιριών για το κύμα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, τόνισε ότι ο πυρήνας της ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης, το κοινό νόμισμα "δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο, πρέπει να κρατήσουμε τη συνοχή της Ευρωζώνης και μάλιστα ακριβώς με τη σύνθεση που έχουμε σήμερα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε με τη λογική της σαλαμοποίησης να αποκοπεί το ένα μετά το άλλο τμήμα, αλλά από κοινού να τα καταφέρουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share