Μολότοφ και στο Υπ.Οικονομικών. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μολότοφ και στο Υπ.Οικονομικών.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι στο υπουργείο Οικονομικών.

Από τις μολότοφ ξέσπασε...μικρή πυρκαγιά στην είσοδο του κτιρίου που κατασβέστηκε άμεσα. Ακόμη φωτιά έβαλαν και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Βουλευτές και επιστημονικοί συνεργάτες της Βουλής βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε κτίριο γύρω από το κοινοβούλιο, στο οποίο στεγάζονται γραφεία βουλευτών και άλλες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πήρε φωτιά από μολότοφ ο πρώτος όροφος του κτιρίου, η οποία έχει πλέον σβηστεί.

Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε μεγάλο πεδίο μάχης ενώ στο στόχαστρο των κουκουλοφόρων μπήκαν και τα πολυτελή αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων φλέγεται στη διασταύρωση των οδών Ομήρου και Πανεπιστημίου.

Επίθεση δέχτηκε (βλ.προηγούμενη ανάρτηση) και ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, την ώρα που περνούσε από την οδό Πανεπιστημίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές όταν είδαν τον Κωστή Χατζηδάκη ξεκίνησε να τρέχει και να τον κυνηγά, φωνάζοντας «θα φάτε ξύλο όλοι», ενώ τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές.Μάλιστα, χρειάστηκαν να επιστρατευτούν άνδρες των ΜΑΤ για να φυγαδεύσουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Bookmark and Share