Στον εισαγγελέα οι έξι από τους επτά προσαχθέντες για συμμετοχή στους "πυρήνες της φωτιάς" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Στον εισαγγελέα οι έξι από τους επτά προσαχθέντες για συμμετοχή στους "πυρήνες της φωτιάς"


Έξι από τους επτά προσαχθέντες από την Αθήνα και το Βόλο για την υπόθεση της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" κρατήθηκαν στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και θα...οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
Έχουν συλληφθεί πέντε άνδρες και μία γυναίκα, ενώ μία ακόμα γυναίκα, η οποία είχε προσαχθεί αφέθηκε ελεύθερη, γιατί δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος της. Ανάμεσα στους συλληφθέντες στο Βόλο είναι και τρεις καταζητούμενοι με εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", τα στοιχεία των οποίων και τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τους Γεώργιο Νικολόπουλο του Παναγιώτη, 25 χρονών, Νταμιάνο Μπολάνο του Πτολεμαίου, 24 ετών, από το Τεπελένι της Αλβανίας, και Χρήστο Τσάκαλο του Γερασίμου, 32 ετών. Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών κατά συναυτουργία και έκρηξη κατά συναυτουργία, από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για πράγματα και άνθρωπο κατά συρροή.
Bookmark and Share