Έκτο μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του διαδικτύου ο πριγκιπικός γάμος - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Έκτο μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του διαδικτύου ο πριγκιπικός γάμος

Ο γάμος του πρίγκηπα Ουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλτον βρέθηκε στην έκτη θέση μεταξύ των κορυφαίων διαδικτυακών γεγονότων όλων των εποχών, αλλά.. κατάφερε να προσελκύσει αριθμό-ρεκόρ online θεατών.

Η διεθνής κίνηση Ίντερνετ έφθασε τις 5,3 εκατομμύρια αναγνώσεις σελίδων ανά λεπτό στις 13.30 μ.μ. GMT, σύμφωνα με την εταιρεία Akamai, μέγεθος που καθιστά το γάμο έκτο μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του διαδικτύου.

Την πρώτη θέση εξακολουθεί να καταλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και ο αγώνας τένις του Γουίμπλετον με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία. Τα δύο γεγονότα συνέβησαν τον Ιούνιο του 2010 και 10,3 εκατ. χρήστες ανά λεπτό “κλικάρισαν” σε ειδήσεις που σχετίζονται με αυτά τα γεγονότα.

Ωστόσο, ο πριγκηπικός γάμος ξεπέρασε την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα τον Νοέμβριο του 2008, με 4,3 αναγνώσεις σελίδων ανά λεπτό.

Καλύτερες ήταν οι επιδόσεις των γαλαζοαίματων σε ότι αφορά το live video. Η εταιρεία Livestream, η οποία παρέχει υπηρεσίες video στο Associated Press, to Entertainment Tonight, το CBS κ.α. Έκανε γνωστό ότι ο γάμος έσπασε τα ρεκόρ όλων των εποχών σε ότι αφορά τις ταυτόχρονες live αναμεταδόσεις. 300.000 άνθρωποι παρακολουθούσαν τις αναμεταδόσεις ζωντανής εικόνας που πραγματοποιούσε η εταιρεία την ώρα του γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share