«Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;»


αναρωτιέται βλακωδώς -για μια ακόμη φορά- η γερμανική φυλλάδα Bild!

Η γερμανική εφημερίδα ξαναχτυπά στην διαδικτυακή της έκδοση με άρθρο καταπέλτη για την χώρα μας. Το άρθρο φέρει τίτλο «Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;» και συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει ένα ακέφαλο άγαλμα μπροστά από τον Παρθενώνα.
Το ρπεορτάζ δεν...
υπογράφει κάποιος συντάκτης και αναφέρει ότι η ΕΕ πιέζει όλο και περισσότερο την χώρα μας η οποία δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν στις απαραίτητες αποκρατικοποιήσεις προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία.

«Η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να πουλάει για να βάλει λεφτά στα ταμεία» αναφέρει το δημοσίευμα που τονίζει ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα και δεν προχωρήσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, δεν θα εκταμιευτεί η επόμενη δόση και από τον Ιούλιο θα υπάρξει στάση πληρωμών, καθώς η χρεοκοπία απειλεί..

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος σε σενάρια και δημοσιεύματα για πώληση νησιών και μνημείων, στην συνέντευξη του το περασμένο Σάββατο στην ιταλική Corriere della Sera, τόνισε πως "το να μας ζητούν ένα νησί ή ένα μνημείο ως εγγύηση, είναι σχεδόν ύβρις. Ο κόσμος περιμένει ότι ο λόγος μας και οι πράξεις μας θα αποτελέσουν επαρκή εγγύηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share