«Η Ελλάδα θα πετύχει τους στόχους της» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

«Η Ελλάδα θα πετύχει τους στόχους της»


Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε σήμερα ότι η χώρα παραμένει αφοσιωμένη στο οικονομικό πρόγραμμα στης ΕΕ και του ΔΝΤ και ότι θα επιτύχει τους στόχους της, όπως μεταδίδει το Reuters.

Φτάνοντας στο Λουξεμβούργο για την...
συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε στους δημοσιογράφους: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να επαναλάβω την δυνατή αφοσίωση της Ελληνικής Κυβέρνησης και την ισχυρή θέληση των Ελλήνων πολιτών για την εκπλήρωση του προγράμματος. Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, χάρη στις προσπάθειες των πολιτών μας και χάρη στην συνεργασία και την βοήθεια των ευρωπαίων εταίρων μας».

Ο Γερμανός υπουργός Οικονμικών Β. Σόιμπλε δήλωσε ότι η ΕΕ δουλεύει για να εγκρίνει την επόμενη βοήθεια για την Ελλάδα, αλλά η Αθήνα πρέπει να πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ευρωπαίων εταίρων της. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του Σόιμπλε εδώ.

Βασικά θέματα στη συνεδρίαση του Eurogroup, που αρχίζει στις 20.00 ώρα Ελλάδας, είναι η απόφαση για την εκταμίευση της 5ης δόσης των δανείων ύψους 12 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα και οι πτυχές του νέου προγράμματος βοήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share