Όλοι εναντίον Πάγκαλου.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Όλοι εναντίον Πάγκαλου..

Νέες, μεγαλύτερες, φωτιές άναψε ο Θ. Πάγκαλος χθες στη Βουλή. Υποτίθεται ότι ήθελε να σβήσει αυτές που άναψε με τη συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα και όσα είπε για τα τανκς στην Αργεντινή, αλλά πέτυχε το ακριβώς αντίθετο.

Με τη «διευκρίνιση» από το βήμα...
της Βουλής ότι, με την κήρυξη της χώρας σε χρεοκοπία, ο κόσμος όρμησε στις τράπεζες, βγήκαν τα τανκς και σκοτώθηκαν τότε 45 άτομα, τα έδρανα του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να αδειάζουν. Οι βουλευτές το εξέλαβαν ως νέο εκβιαστικό δίλημμα.

Πρώτη βγήκε από την Ολομέλεια η Χρύσα Αράπογλου, η οποία, εισερχόμενη στο Εντευκτήριο, έπεσε πάνω στο γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Β. Εξαρχο και, εις επήκοον πολλών βουλευτών, άρχισε να φωνάζει: «Θα τον μαζέψετε ή θα φύγουν όλα τα λεφτά από τη χώρα; Μια η Δαμανάκη, την άλλη ο Πάγκαλος».

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της, εμφανίστηκε μαινόμενος ο Μίμης Ανδρουλάκης. «Αν δεν τον διαγράψετε σήμερα, εγώ δεν ψηφίζω. Αυτό να πεις στον Παπανδρέου». «Εγώ, αν τον διαγράψετε, θα το ψηφίσω», πρόσθεσε η Αράπογλου, ενώ πολλοί βουλευτές σχολίαζαν αρνητικά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Χωρίς καθυστέρηση, ο Εξαρχος έσπευσε στο γραφείο του πρωθυπουργού. Συνέχεια χθες βράδυ δεν υπήρξε. Οι εξελίξεις σήμερα...

Bookmark and Share