Η καμαριέρα του Στρος Καν μίλησε. (βίντεο) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η καμαριέρα του Στρος Καν μίλησε. (βίντεο)


Είναι η πρώτη φορά που η 32χρονη μετανάστρια από τη Γουινέα μίλησε στα Μ.Μ.Ε. αφότου προκάλεσε σάλο διεθνώς όταν κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος-Καν ότι αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά στις 14 Μαΐου.


Το ABC News ανέφερε πως...
η Ντιαλό παραδέχθηκε πως έκανε «λάθη», πρόσθεσε όμως ότι αυτό δεν πρέπει να σταματήσει τους εισαγγελείς.

«Ποτέ δεν ήθελα δημοσιότητα αλλά δεν έχω επιλογή. Τώρα πρέπει να μιλήσω δημόσια. Το έχω ανάγκη, για μένα. Πρέπει να πω την αλήθεια. Εξαιτίας του με αποκαλούν πόρνη», πρόσθεσε, αναφερόμενη στο Στρος-Καν.








Άμεση η αντίδραση των δικηγόρων του


Σε ανακοίνωσή τους που διένειμαν στα Μ.Μ.Ε. χθες, οι δικηγόροι του Στρος-Καν χαρακτήρισαν τη συνέντευξη μια ύστατη προσπάθεια από μέρους της Ντιαλό να αποσπάσει χρήματα από τον πελάτη τους.

«Είναι η πρώτη ενάγουσα στην ιστορία που διεξάγει μια εκστρατεία στα Μ.Μ.Ε. για να πείσει έναν εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη εναντίον ενός ανθρώπου από τον οποίο θέλει χρήματα. Οι δικηγόροι της και οι σύμβουλοί της για θέματα δημόσιων σχέσεων έχουν ενορχηστρώσει ένα χωρίς προηγούμενο αριθμό γεγονότων για τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να πιέσουν τους εισαγγελείς για την υπόθεση, αφού αναγκάστηκε να παραδεχθεί τις προσπάθειές της να τους παραπλανήσει», ανέφεραν οι δικηγόροι Μπέντζαμιν Μπράφμαν και Ουίλιαμ Τέιλορ.


Η συνέντευξη δημοσιεύεται μετά την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της Ντιαλό, αφού εισαγγελείς αποκάλυψαν πως είχε πει ψέματα στις Αρχές πολλές φορές. Μάλιστα φέρεται να είχε κατασκευάσει μια ιστορία περί ομαδικής σεξουαλικής επίθεσής της στη Γουινέα προκειμένου να της παραχωρηθεί άσυλο στις Η.Π.Α..

Εν τω μεταξύ, η γαλλική εφημερίδα «France Soir» ανέφερε ότι ο Νταβίντ Κουμπί, ο δικηγόρος της Γαλλίδας συγγραφέως Τριστάν Μπανόν που κατηγορεί τον Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της το 2003, συναντήθηκε με τη Ντιαλό και «εντυπωσιάστηκε από το κουράγιο της».

Η επόμενη ακρόαση για την πολύκροτη υπόθεση θα γίνει την 1η Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share