Λ.Κατσέλη: «Στα υπουργεία επικρατεί διάλυση και ανασφάλεια!» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Λ.Κατσέλη: «Στα υπουργεία επικρατεί διάλυση και ανασφάλεια!»


Η κ. Κατσέλη εκτίμησε πως η προσπάθεια αναδιοργάνωσης του δημοσίου τομέα μπήκε με πολύ μεγάλα και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και δύσκολη υλοποίηση και τώρα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει, και για αυτό πρότεινε αλλαγή των χρονοδιαγραμμάτων

Την άποψη ότι η αναδιοργάνωση του δημοσίου τομέα δεν γίνεται και δεν...
μπορεί να γίνει με ενιαίο μισθολόγιο το οποίο θα εφαρμοστεί σε έναν ή δύο μήνες, εξέφρασε η Λούκα Κατσέλη με δηλώσεις της στο ΒΗΜΑ FM.

Η κ. Κατσέλη εκτίμησε πως η προσπάθεια αναδιοργάνωσης του δημοσίου τομέα μπήκε με πολύ μεγάλα και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα και δύσκολη υλοποίηση και τώρα είναι πολύ δύσκολο να πετύχει, και για αυτό πρότεινε αλλαγή των χρονοδιαγραμμάτων ώστε να μη γίνει βιαστικά σε έναν μήνα το ενιαίο μισθολόγιο ή η εφεδρεία, «αλλά να μπουν μέχρι το Δεκέμβριο ή τον Απρίλιο».

Παράλληλα διερωτήθηκε για το δημοσιονομικό όφελος από τις επαπειλούμενες απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων.

«Σε όποιο υπουργείο πάει κανείς, βλέπει να επικρατεί διάλυση και ανασφάλεια. Επομένως, όλοι αυτοί οι μηχανισμοί, οι σαθροί, αν θέλετε, και διαλυμένοι, θα καταρρεύσουν τους επόμενους δύο μήνες που είναι ακριβώς τότε που θέλουμε τη μάξιμουμ απόδοση όσον αφορά στη φορολογία και τις εισφορές», παρατήρησε μεταξύ άλλων η πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share