Ποινική δίωξη για παρεμπόδιση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος των δέκα συνδικαλιστών και πέντε πολιτών που συνελήφθησαν το πρωί έξω από το κτίριο έκδοσης εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ στη Λεωφ. Μεσογείων, ενώ ο ένας εκ των πολιτών πολίτης που συνελήφθη κατηγορείται και για αντίσταση κατά της αρχής.
Ο εισαγγελέας τους παρέπεμψε στο... αυτόφωρο. Σύμφωνα με τον συνήγορό τους η πρόθεση των κατηγορούμενων είναι να δικαστούν σήμερα και να μην ασκήσουν έφεση σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές.
Παρών στα δικαστήρια μαζί με τα 150 άτομα που συμπαραστέκονται στους συλληφθέντες είναι και ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος δήλωσε πως στο μάθημα της υποταγής θα μένουμε πάντα μετεξεταστέοι.
Παρόντες επίσης είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λουκάς Αποστολίδης καθώς και συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλών, κτλ
Post Top Ad
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011
Home
Unlabelled
Ποινική δίωξη στον Φωτόπουλο και στους άλλους συλληφθέντες