Επιστροφή Ιρλανδίας στις αγορές εντός του 2012... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή Ιρλανδίας στις αγορές εντός του 2012...


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένει ότι η Ιρλανδία θα επιστρέψει στις αγορές μέσα στο 2012(!), σύμφωνα με προσχέδιο εγγράφου που έχει στην κατοχή του το Reuters.



H Επιτροπή αναφέρει για πρώτη φορά σε τριμηνιαία της έκθεση ότι προβλέπει την επιστροφή της Ιρλανδίας στις αγορές, κυρίως λόγω μιας επιτυχημένης ανταλλαγής χρέους € 3,5 δισ. τον Ιανουάριο και επειδή η χώρα δεν...
υποβαθμίστηκε από τους οίκους αξιολόγησης τον περασμένο μήνα.

"Το πρόγραμμα προβλέπει μια σταδιακή επιστροφή στις αγορές κατά το δεύτερο εξάμηνο αυτού του έτους, με μια επιστροφή στις αγορές ομολόγων μέσα στο 2013" σημειώνει η έκθεση της επιτροπής.

Την ίδια ώρα, η έκθεση αναφέρει ότι η αντιμετώπιση των αγορών απέναντι στην Ιρλανδία παραμένει εύθραυστη και ότι οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης έχουν επιδεινωθεί, μετά τις νέες εντάσεις στην ευρωζώνη που έπληξαν τις εξαγωγές.

"Ωστόσο, η βελτίωση της συμπεριφοράς των αγορών απέναντι στην Ιρλανδία παραμένει εύθραυστη και μπορεί να εξαφανιστεί σε περίπτωση που υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις σε άλλες περιοχές, θέτοντας σε κίνδυνο την επιστροφή στις αγορές" σημειώνει η έκθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share