Ερευνα για τα "βίντεο" του Μ.Καραμπέρη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ερευνα για τα "βίντεο" του Μ.Καραμπέρη.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση της φερόμενης διαρροής-απειλής του Μάρκου Καραμπέρη για κατοχή βίντεο που αν αποκαλυφτεί «καίει» πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., ακόμα και δικαστικούς λειτουργούς, παρήγγειλε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μπακέλλας.


Είχε προηγηθεί η παρέμβαση του... υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε ζητήσει με επιτακτικό τρόπο τη διερεύνηση της υπόθεσης, δίνοντας μάλιστα διορία στις εισαγγελικές αρχές μέχρι σήμερα και προειδοποιώντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα ασκούσε αύριο ο ίδιος τις προβλεπόμενες από τον νόμο αρμοδιότητές του.
Διάψευση
Από την πλευρά του, ο «εγκέφαλος» της «λευκής Καμόρα» της Θεσσαλονίκης, μέσω του δικηγόρου του διαψεύδει πως μία τέτοια απειλή διατυπώθηκε από τον εντολέα του, αποφεύγοντας ωστόσο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την ύπαρξη των επίμαχων βίντεο.
Η συγκεκριμένη πληροφορία, που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικη εφημερίδα, φέρει τον Μάρκο Καραμπέρη να εκμυστηρεύεται σε συνεργάτη του ότι «αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή». Ο συνεργάτης φέρεται να δηλώνει πως το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό αποκαλύπτει τις εντυπωσιακές πολιτικές διασυνδέσεις του 58χρονου επιχειρηματία και άλλων μελών των τεσσάρων κυκλωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share