Σε εξέλιξη η κρισιμότερη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σε εξέλιξη η κρισιμότερη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης (Γ.Παπανδρέου-Α.Σαμαράς-Γ.Καρατζαφέρης) υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, η οποία αναμένεται να κρίνει την τύχη της δανειακής σύμβασης.

Στη σύσκεψη τελικά...
συμμετάσχει και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, παρότι εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του προηγουμένως για την καθυστέρηση στην παράδοση της επίσημης μετάφρασης του σχεδίου της δανειακής σύμβασης.
Πρώτος έφθασε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Παπανδρέου και ακολούθησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης έκανε δήλωση προσερχόμενος, με σαφείς αιχμές εναντίον της τρόικας. «Ο χρόνος ως σημείο εκβιασμού από τους δανειστές μας, μας προβληματίζει για τις βαθιές τους προθέσεις»τόνισε.
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται και ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος αναμένεται να κληθεί να ενημερώσει τους τρεις αρχηγούς για τα οικονομικά δεδομένα των επιπτώσεων του νέου Μνημονίου, αλλά κλήθηκε και ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share