Για όσους αναρωτιούνται... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Για όσους αναρωτιούνται...



Για όσους αναρωτιούνται για την περίεργη στάση των παραδοσιακών ΜΜΕ στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες έχουμε μια απάντηση..



Τα παραδοσιακά ΜΜΕ έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.
Σε όσους υποστηρίζουν το νέο μνημόνιο και όσους επιθυμούν την καταψήφισή του.Οι μισοί αναδυκνείουν σε ευαγγέλιο την καταστροφολογία οι άλλοι μισοί παρουσιάζονται ψυχραιμότεροι.
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;
Eίναι...
..απλό.

Όσα εκδοτικά συγκροτήματα είναι πνιγμένα στα δάνεια στηρίζουν μέχρι κεραίας την παραμονή στο ευρώ καθώς γνωρίζουν πως σε αντίθετη περίπτωση θα κληθούν να αποπληρώσουν διπλάσια και τριπλάσια ποσά.

Στην άλλη μεριά όσοι απ΄τους γνωστούς μεγαλοεκδότες-καναλάρχες (γνωστοί και ως "νταβατζήδες") είχαν μεγάλα κεφάλαια και τα φυγάδευσαν στο εξωτερικό, προμοτάρουν την έξοδο απ΄το ευρώ καθώς εκτιμούν -μάλλον δικαίως- πως σε μ'αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν στη συνέχεια να φέρουν συνάλλαγμα και να εξαγοράσουν ότι τους έχει ...ξεφύγει τις περασμένες δεκαετίες..


Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και έτσι λειτουργεί η ενημέρωση στην Ελλάδα.10-15 οικογένειες κάνουν ό,τι θέλουν μη δίνοντας δεκάρα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- για το μέλλον της χώρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share