Διαμαντοπούλου: «Ο Παπαδήμος ήθελε ...κομάντος!» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Διαμαντοπούλου: «Ο Παπαδήμος ήθελε ...κομάντος!»

Ο διαγωνισμός έπαρσης και ανοησίας στις δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ...συνεχίζεται.

Υποτίθεται πως η κ.Διαμαντοπούλου έχει ξεκινήσει μια σοβαρή μεταρρύθμιση στον τομέα της Παιδείας,έχει ένα σωρό μέτωπα ανοιχτά και παρ΄όλα αυτά τα παρατάει και φεύγει διότι ως ..."κομάντο" θα αναλάβει το Υπ.Ανάπτυξης αν και ο χρονικός ορίζοντας ως τις εκλογές είναι εκ των πραγμάτων μικρός.Αθάνατο πολιτικό σύστημα..

Δέχθηκα τη μετακίνηση στο υπουργείο Ανάπτυξης καθώς οι επόμενες 30 ημέρες είναι πολύ κρίσιμες σε ότι αφορά θέματα του συγκεκριμένου χώρου επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm η Αννα Διαμαντοπούλου, σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός έκρινε ότι η κυβέρνηση είχε ανάγκη από ...κομάντος!
Αναφορικά με το...θέμα των εκλογών τόνισε ότι δεν έχει πληροφορία για αλλαγή του χρόνου τους, επαναλαμβάνοντας πως η ίδια είχε εκφράσει τη θέση να υπάρξει ανασχηματισμός και οι εκλογές να πάνε πολύ πίσω, καθώς όπως είπε, οι το προεκλογικό κλίμα μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε έναν εξαιρετικά δύσκολο Ιούνιο
Η κα Διαμαντοπούλου εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξη για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι ο λόγος που θα αρθρώσει το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα δεν απέρριψε το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, εάν ισχύουν οι προϋποθέσεις, της διασφάλιση της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, της εκπλήρωσης των στόχων του μνημονίου μέσα στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Επίσης τόνισε ότι θα προτιμούσε η συνεργασία να είναι στο πλαίσιο της Κεντροαριστεράς και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ να απαντήσει «εάν είναι έτοιμη να αλλάξει για πάντα το πολιτικό σύστημα και να αποφασίσει εάν θα γίνει αριστερά της εξουσίας» ανέφερε χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share