Ο τζίρος του κλάδου έχει μειωθεί σε ποσοστό...
Τις Παρασκευές, όπου καταγραφόταν η μεγαλύτερη κίνηση, η καθίζηση του τζίρου φτάνει το 50% σε σχέση με δύο χρόνια πριν. Στα μπαρ έχει αυξηθεί κατακόρυφα η κατανάλωση μπίρας ή χύμα κρασιού, αντί άλλων ποτών, όπως το ουίσκι, γιατί αποτελούν πολύ πιο φθηνή λύση.
Το ίδιο περίπου διάστημα «έβαλε λουκέτο» το 15% των επιχειρήσεων του κλάδου στην ίδια περιοχή, δείχνουν τα στοιχεία. Ειδικά στη Δυτική Θεσσαλονίκη, το 30% των επιχειρήσεων έχει κλείσει κι άλλο 30% είναι έτοιμο για λουκέτο.