Επικοινωνιακή "μαύρη καταιγίδα" κατά Π.Καμμένου... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Επικοινωνιακή "μαύρη καταιγίδα" κατά Π.Καμμένου...


Αντέχει στα κτυπήματα "κάτω από την ζώνη" ο Π.Καμμένος και οι τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να έχει μεν ανακοπεί η δυναμική των πρώτων ημερών που του έδινε διψήφια ποσοστά  αλλά γενικά κρατάει σε υψηλά ποσοστά περί το 7%. 






Το εντυπωσιακό είναι ότι ένα ποσοστό 2-3% που δείχνει να έχει απωλέσει δεν επέστρεψε στη ΝΔ, αλλά πήγε στην συντριπτική του πλειοψηφία στην..   Χρυσή Αυγή! Η οποία έκανε ένα εντυπωσιακό δημοσκοπικό άλμα από το 3,5% στις 6%!

Εν κατακλείδι και τα δύο κόμματα μπαίνουν με ψηλά, αναλογικά με τις δυσκολίες που παρουσιάζει το εγχείρημα, ποσοστά, αλλά ο επικοινωνιακός πόλεμος, πρακτικά "μαύρη επικοινωνιακή καταιγίδα" που έχει υποστεί ο Π.Καμμένος του κοστίζει. Δεν κερδίζει η ΝΔ γιατί αυτοί οι ψηφοφόροι έχουν χαθεί οριστικά σε αυτές τις εκλογές από τη ΝΔ, αλλά ενισχύεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής.

Για την ώρα η μεγαλύτερη ζημιά που έχει πάθει ο Π.Καμμένος είναι ότι έχει ανακοπεί η δυναμική του για διψήφιο ποσοστό. Αλλά δείχνει ότι θα το παλέψει για να κλείσει με πάνω από 7% την εκλογική μάχη. Άλλωστε οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα από το κόμμα τους αφού θα είναι πρακτικά αδύνατον να σχηματίσει κυβέρνηση...

Πηγή:τμήμα ειδήσεων defencenet
Bookmark and Share