Η Τσέλσι στον τελικό του Champions league! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η Τσέλσι στον τελικό του Champions league!

Mετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη η Τσέλσι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions league καταφέρνοντας να σταθεί όρθια στο "Καμπ Νου" αν και έπαιζε με 10 παίχτες από το πρώτο ημίχρονο.

Η αποτυχία της Μπαρτσελόνα λογικά σηματοδοτεί και το τέλος εποχής του -βαρετού πλέον για πολλούς ποδοσφαιρόφιλους- «playstation» παιχνιδιού των Καταλανών αφού μετά την υποταγή τους στη Ρεάλ για την Primera, έχασαν και την τελευταία τους ευκαιρία για διάκριση στον τελικό του Μονάχου...

 Η Τσέλσι έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφού απέσπασε ισοπαλία 2-2... (36' Μπουσκέτς, 44' Ινιέστα - 45+2' Ραμίρες, Τόρες 90+2') στο «Καμπ Νου», παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 37' λόγω ανόητης αποβολής του Τέρι και...  πέρασε στον τελικό του Champions League αφήνοντας έξω το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τη Μπαρτσελόνα.
Το 2012, όμως, φαίνεται ότι σηματοδοτεί και το τέλος εποχής του «playstation» των Καταλανών, που μετά την... υποταγή τους στη Ρεάλ για την Primera, έχασαν και την τελευταία τους ευκαιρία για διάκριση στον τελικό του Μονάχου.
Θα πρέπει, πάντως, να αναγνωριστεί στους «Μπλαουγκράνα» ότι ήταν άτυχοι, με δύο δοκάρια, το ένα εκ των οποίων σε εκτέλεση πέναλτι του Μέσι..

Μεθαύριο Πέμπτη ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Ρεάλ-Μπάγερν. 
Bookmark and Share