Πεύκη-Περαμαϊκός: 4 μαχαιρώματα..! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πεύκη-Περαμαϊκός: 4 μαχαιρώματα..!


Πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια συνέβησαν σε αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων Πεύκη-Περαμαϊκός για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία που είχαν ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν τέσσερις φίλαθλοι του Περαμαϊκού από ομάδα 30 κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν στην εξέδρα των περίπου 300 φίλων του Περαμαϊκού με στιλέτα, λοστούς και καδρόνια. 



Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και...  δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους. «Κατόπιν εορτής» έφτασε διμοιρία των ΜΑΤ στο γήπεδο, όταν είχαν φύγει πια οι κουκουλοφόροι από το γήπεδο.

Τα επεισόδια συνέβησαν στο 87ο λεπτό όταν ο Περαμαϊκός μείωσε σε 2-1. Τότε, εισέβαλαν στο γήπεδο από την κεντρική θύρα περίπου 30 κουκουλοφόροι, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων κρατώντας στιλέτα, λοστούς και καδρόνια και επιτέθηκαν στους περίπου 300 οπαδούς του Περαμαϊκού. Ακολούθησαν συμπλοκές και μάχες σώμα με σώμα από τις οποίες μαχαιρώθηκαν τέσσερις φίλαθλοι όλοι του Περαμαϊκού, ενώ τραυματίστηκε ακόμη ένας φίλαθλος της ομάδας του Περαμαϊκού.

Μετά την επίθεση οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από τις εξέδρες αλλά οι συμπλοκές συνεχίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, με ρίψη βομβών μολότοφ. Η επέμβαση της Αστυνομίας δεν ήταν άμεση, αφού οι κουκουλοφόροι είχαν φύγει από το γήπεδο, όταν κατέφτασε διμοιρία των ΜΑΤ.

Κανένας από τους φιλάθλους του Περαμαϊκού δεν διατρέχει κίνδυνο, κι αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Bookmark and Share