Λαγκάρντ:η Ελλάδα δεν θα έχει καλύτερη μεταχείριση από μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Λαγκάρντ:η Ελλάδα δεν θα έχει καλύτερη μεταχείριση από μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο...

 
 Νέα έκκληση προς τον ελληνικό λαό να πράξει αυτό που ..θεωρούν σωστό οι δανειστές απηύθυνε η Christine Lagarde.






Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εξήγησε σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» ότι «οι Έλληνες πρέπει να βοηθήσουν τους...  εαυτούς τους πληρώνοντας τους φόρους τους», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται μεγάλο τμήμα των πολιτών είναι πολύ καλύτερη από αντίστοιχη σε φτωχές χώρες της Αφρικής.

Στην ερώτηση αν μπορεί να μη σκέφτεται όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν τη δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης απάντησε ότι «πιο πολύ σκέφτομαι εκείνα τα παιδιά σε σχολεία της Νιγηρίας τα οποία μοιράζονται μια καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν».

«Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερο βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα. Αυτό που σκέφτομαι είναι όλους εκείνους τους Έλληνες οι οποίοι δεν πληρώνουν τους φόρους τους», πρόσθεσε.

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα δεν θα έχει καλύτερη μεταχείριση από μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο...
Bookmark and Share