Συρία:τα τέρατα του καθεστώτος Ασαντ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Συρία:τα τέρατα του καθεστώτος Ασαντ.

 Τα «φουσκωτά» κτήνη αναλαμβάνουν έναντι 160 ευρώ ημερησίως να κατασφάζουν αθώους ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά. Είναι υπεύθυνοι για τη σφαγή στην πόλη Χούλα, που προκάλεσε διεθνή κατακραυγή.
H βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» δημοσίευσε φωτογραφίες με μερικά από τα «φουσκωτά» τέρατα του καθεστώτος Ασαντ, που ευθύνονται για τη σφαγή παιδιών και αμάχων.





 Σε μια Συρία που φλέγεται από τους βομβαρδισμούς υπάρχει μια συμμορία αδίστακτων δολοφόνων που έχουν ως αποστολή τους να σπέρνουν τον τρόμο στις γειτονιές. Στο όνομα του...   προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, τα «φουσκωτά» αυτά κτήνη, φωτογραφίες των οποίων δημοσίευσε χθες η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», αναλαμβάνουν έναντι 160 ευρώ ημερησίως να κάνουν ένα «βρώμικο» κυβερνητικό έργο: να τρομοκρατούν και να κατασφάζουν αθώους ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά.

Φορούν στρατιωτικά, παίρνουν στεροειδή, τα σώματά τους είναι καλυμμένα με τατουάζ που απεικονίζουν τον Ασαντ και κυκλοφορούν στους δρόμους κρατώντας όπλα τύπου ΑΚ-47 και σπαθιά εκφοβίζοντας και αιματοκυλώντας ολόκληρες πόλεις.

Οι στυγνοί αυτοί δολοφόνοι, οι οποίοι αποκαλούνται και «φαντάσματα» (από το όνομα «Σαμπίχα», της πολιτοφυλακής που αναλαμβάνει την καταστολή της εξέγερσης εναντίον του καθεστώτος), είναι υπεύθυνοι για την πρόσφατη σφαγή στην πόλη Χούλα που προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή, την ώρα που οργανώσεις μιλούν για συνολικά 13.000 νεκρούς από την έναρξη της εξέγερσης.

H βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» δημοσίευσε χθες φωτογραφίες με μερικά από τα «φουσκωτά» τέρατα του καθεστώτος Ασαντ, που ευθύνονται για τη σφαγή παιδιών και αμάχων
Τα τέρατα του καθεστώτος, στα καθήκοντά των οποίων ανήκει και η προστασία της διαφθοράς, πέρασαν από σπίτι σε σπίτι στην πόλη της Συρίας και έκοψαν τον λαιμό περισσότερων από 100 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και 49 παιδιών, ενώ την περασμένη εβδομάδα, 50 χλμ. νοτίως της Χούλα, στην πόλη Κουσάιρ, κατέβασαν 12 εργάτες από ένα λεωφορείο και τους πυροβόλησαν στο κεφάλι και δολοφόνησαν και άλλους 78 κατοίκους του χωριού Κουμπάιρ.

«Εμοιαζαν με τέρατα. Είχαν τεράστιους μυς και μεγάλες γενειάδες. Παίρνουν στεροειδή για να αυξήσουν τον όγκο του σώματός τους», δήλωσε ο Μουσάμπ Αζάουι, υπεύθυνος του Συριακού Δικτύου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, με βάση το Λονδίνο, και προσέθεσε: «Ηταν σαν να μίλαγα σε μικρά παιδιά. Αυτό είναι που τους κάνει τόσο τρομακτικούς, ο συνδυασμός δύναμης και τυφλής υποταγής στο καθεστώς».

Η ομάδα «Σαμπίχα» («Φαντάσματα»), η οποία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '70 στη Λατάκια, ανήκει στη μουσουλμανική σέχτα των Αλαουιτών και έχαιρε ανέκαθεν της προστασίας της οικογένειας Ασαντ.


Bookmark and Share