Η Β. Σταμάτη ζητά διαζύγιο από τον Α. Τσοχατζόπουλο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η Β. Σταμάτη ζητά διαζύγιο από τον Α. Τσοχατζόπουλο..


 


«Είμαι στη φυλακή άδικα. Πώς το ανέχεσαι αυτό;»





 Mετωπική σύγκρουση στις σχέσεις του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, έχει προκαλέσει ο εγκλεισμός τους στις φυλακές Κορυδαλλού από τον περασμένο Απρίλιο, για την...   υπόθεση των offshore εταιρειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», το ζευγάρι έφτασε στα πρόθυρα του διαζυγίου, κυρίως μετά το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που απέρριψε το αίτημα της Βίκυς Σταμάτη να αποφυλακιστεί, ακόμη και με την υποχρέωσή της να βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε πλήρη άγνοια «για ζητήματα αναγόμενα στην πολιτική του δραστηριότητα ως βουλευτού ή υπουργού...», ούτε είχε ποτέ -όπως υποστηρίζει- «οποιαδήποτε πληροφόρηση για οποιοδήποτε γεγονός κυβερνητικής πολιτικής», κάτω από το βάρος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει, έφτασε στα πρόθυρα του χωρισμού!

Η παραμονή της στη φυλακή, μακριά από τον 5,5χρονο γιο της, που φέρεται να ζει σε ένα χωριό έξω από την Αταλάντη, μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς της, φέρεται να την έχει τσακίσει ψυχολογικά.

Κλεισμένη στους τέσσερις τοίχους ενός κελιού, μακριά από την παραμυθένια χλιδή του νεοκλασικού τους, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έφτασε να σκέφτεται και να συζητάει ακόμη και το ενδεχόμενο να υποβάλει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Κατηγορούμενη και η ίδια ως μέλος «εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό τον Ακη Τσοχατζόπουλο», φέρεται να συνειδητοποιεί ότι ο άλλοτε πανίσχυρος σύζυγός της δεν μπορεί να τη βοηθήσει, καθώς βρίσκεται και ο ίδιος στην άλλη άκρη των φυλακών Κορυδαλλού, σε ένα άλλο κελί, υπό το βάρος κατηγοριών που επισύρουν πολυετείς ποινές.

Νομικοί κύκλοι τόνισαν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι η κ. Σταμάτη εξέταζε το ενδεχόμενο να υποβάλει αγωγή διαζυγίου σε βάρος του Ακη Τσοχατζόπουλου, επικαλούμενη «ισχυρό κλονισμό του γάμου» τους μετά τις αποκαλύψεις περί ημερολογίων, σημειωμάτων, offshore εταιρειών κλπ., με την ελπίδα ότι ίσως έτσι η Δικαιοσύνη κρίνει πως η ίδια δεν είχε συμμετοχή.

Ατομα από το περιβάλλον της φυλακής κάνουν λόγο για δυνατά παράπονα και επικρίσεις που δέχεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος από τη σύζυγό του, Βίκυ, για την κατάσταση που βιώνει η ίδια και το παιδί τους.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι στις συναντήσεις του ζεύγους, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών, υπάρχει ένταση, ενώ η Βίκυ ακούγεται να λέει στον πρώην υπουργό: «Είμαι στη φυλακή άδικα. Πώς το ανέχεσαι αυτό;».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό στις συναντήσεις Βίκυς και Ακη, γίνεται αναφορά και στην κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, η οποία επίσης βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για την ίδια υπόθεση
Bookmark and Share