Σε εξέλιξη η συνάντηση πρωθυπουργού - "τρόικας" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σε εξέλιξη η συνάντηση πρωθυπουργού - "τρόικας"

 

 Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το κλιμάκιο της τρόικας, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία παραβρίσκεται και ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ο οποίος ολοκλήρωσε πριν από λίγο την κατ'ιδίαν συνάντησή του με την "τρόικα".






Εν τω μεταξύ...   ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και χοροστατούντος του επισκόπου Θερμοπυλών Ιωάννη, ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών, ο Σίμος Κεδίκογλου ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και ο Κώστας Τσιάρας ως υφυπουργός Εξωτερικών.
Παράλληλα, το τεχνικό μικτό κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα έχει σήμερα στο υπουργείο Δικαιοσύνης συνάντηση με τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου Δικαιοσύνης, Νικόλα Κανελλόπουλο και Γιάννη Ιωαννίδη. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η παρακολούθηση της υλοποίησης των στρατηγικών στόχων του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ενώ, παράλληλα συνεχίζεται και η συζήτηση των εκπροσώπων των τριών κομμάτων, του Χρύσανθου Λαζαρίδη από τη ΝΔ, του Κώστα Σκανδαλίδη από το ΠΑΣΟΚ και του Δημήτρη Χατζησωκράτη από τη ΔΗΜΑΡ, στο Μέγαρο Μαξίμου, για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Σήμερα θα συνταχθεί και το κείμενο της συμφωνίας, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αύριο στη Βουλή.

Bookmark and Share