Γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν έκοψε απόδειξη για ...€2,5 εκατ. σε "νυφικά"! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Γνωστός σχεδιαστής μόδας δεν έκοψε απόδειξη για ...€2,5 εκατ. σε "νυφικά"!

 Μα θα άφηνε το γάμο να πάει για... πουρνάρια; Ο άνθρωπος είχε κάνει όνομα με τα νυφικά που σχεδίαζε και τα οποία οι διάσημες πελάτισσές του τα διαφήμιζαν δεόντως στις τηλεοπτικές εκπομπές που παρουσιάζονταν. 


Σχετικά νέος αλλά ανερχόμενος, με ωραιότατο ατελιέ μόδας στο κέντρο και φυσικά με διαρκώς αυξανόμενη πελατεία. Μόνο που τώρα, σε ένα βράδυ... όπως άλλωστε σε ένα βράδυ άλλαξαν όλα σε αυτή τη χώρα, ο διάσημος σχεδιαστής έγινε ο ίδιος «πελάτης» του ΣΔΟΕ, που για τις ραπτοκοπτικές του ικανότητες δεν φημίζεται πλην του «έραψε» ένα κοστούμι ωραιότατο. Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ ο πολύ γνωστός σχεδιαστής από το 2006 έως το 2011 δεν είχε κόψει αποδείξεις για ρούχα αξίας 2,5 εκατ. ευρώ.

Όπως λέγεται μάλιστα από το ατελιέ του πολύ γνωστού σχεδιαστή στο Κολωνάκι περνούσε όλη η «αφρόκρεμα» της υψηλής κοινωνίας. Οι κυρίες διάλεγαν το φόρεμα, ή το νυφικό της αρεσκείας τους, μόνο που η συναλλαγή γινόταν εκτός καταστήματος. Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ τα χρήματα έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό του πολύ γνωστού σχεδιαστή και όταν η συναλλαγή ολοκληρωνόταν ο σχεδιαστής σε ένα τετράδιο έγραφε τη λέξη «οκ»!!!
Πληροφορίες αναφέρουν πώς ήδη ο σχεδιαστής εκλήθη για εξηγήσεις από το ΣΔΟΕ αλλά δεν εμφανίστηκε. Σύντομα λοιπόν η υπόθεση θα πάρει και το δρόμο της δικαιοσύνης
Bookmark and Share