Μάχες σώμα με σώμα για το ...«Σώμα του Χριστού» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μάχες σώμα με σώμα για το ...«Σώμα του Χριστού»

 

Μάχες σώμα με σώμα έδωσαν σήμερα το βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις με μέλη παραθρησκευτικών οργανώσων και της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την παράσταση «Corpus Christi», η οποία παίζεται στο θέατρο «Χυτήριο», στην Ιερά Οδό στην Αθήνα.



Περίπου 120 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και... βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο και άρχισαν τις διαμαρτυρίες για την παράσταση αυτή, την οποία θεωρούν ως βλάσφημη.

Στο «Χυτήριο» πήγαν δυνάμεις των ΜΑΤ, όπου, για λίγο, παίχτηκε μία άλλη ...παράσταση, η οποία είχε ένταση και επεισόδια.

Οι πρωταγωνιστές της ...ιερής διαμαρτυρίας συγκρούστηκαν για λίγο με τα ΜΑΤ και ο χώρος στην Ιερά Οδό, λίγο έλλειψε να μετατραπεί σε ...πεδίο μάχης.

Οι αστυνομικοί απώθησαν τους συγκεντρωμένους προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως και οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν από εκεί.

Η Ιερά Οδός αποκλείστηκε και στα δύο ρεύματα, ενώ ανάμεσα στους συγκεντρωμένους βρέθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιώργος Γερμενής.

Εκκληση προς την αστυνομία απηύθυναν συντελεστές της θεατρικής παράστασης, ζητώντας να αποκαταστήσει την τάξη και να ανοίξει την είσοδο του θεάτρου.

«Εγώ και οι ηθοποιοί είμαστε αποκλεισμένοι. Ξέρουμε ότι απ' έξω γίνεται χαμός και ότι εμποδίζουν τους θεατές να μπουν στο θέατρο. Ζητάμε από την αστυνομία να μας βοηθήσει να κάνουμε τη δουλειά μας και να μπορέσουν οι θεατές να μπουν στο θέατρο» δήλωσε η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου..
Bookmark and Share