«Τέλος στις κομπίνες» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Τέλος στις κομπίνες»

«Αθόρυβα» το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει για πρώτη φορά να διώκονται για φορολογικές υποθέσεις και οι Ελληνες εφοπλιστές, κάτι που αποκλειόταν συνταγματικά από το 1967..!


Ρεπορτάζ με τίτλο «Τέλος στις κομπίνες», το οποίο αναφέρεται στην πρόσφατη απόφαση της Βουλής, να παραπέμψει, με ... μεγάλη πλειοψηφία, τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου σε προανακριτική επιτροπή για την εμπλοκή του στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», δημοσιεύεται σήμερα στη Γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, στο πλαίσιο του δημοσιεύματος αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «αθόρυβα» το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει για πρώτη φορά να διώκονται για φορολογικές υποθέσεις και οι Ελληνες εφοπλιστές, κάτι που αποκλειόταν συνταγματικά από το 1967.

Το υπουργείο Οικονομικών πιστεύει ότι τώρα με τη βοήθεια ενός φόρου ανάλογα με το τονάζ των πλοίων θα οδηγήσει στο ταμείο και τους εφοπλιστές, ο πρόεδρος της ένωσης των οποίων υποστηρίζει ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Bookmark and Share