Ετοιμάζει νέο κόμμα ο Αλ.Αλαβάνος - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ετοιμάζει νέο κόμμα ο Αλ.Αλαβάνος

Έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό χώρο, ενώ ήδη μαζί του φέρεται να συμφωνεί ένα μεγάλο τμήμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.



 Έτοιμος να ιδρύσει κόμμα που θα κατέβει στις ευρωεκλογές ή σε οποιαδήποτε άλλη εκλογική αναμέτρηση, το οποίο θα έχει στόχο την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ...δηλώνει στη Real News ο Αλέκος Αλαβάνος.

«Πολιτικά το νέο αυτό κόμμα είναι παρόν. Θα είναι όμως και πιο εκλογικά παρόν και στις ευρωεκλογές ή σε οποιαδήποτε αναμέτρηση. Μπορεί ενδεχομένως να συμβεί εκτάκτως» τόνισε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού.

O Αλέκος Αλαβάνος μίλησε την περασμένη Τετάρτη στην Πάτρα, όπου ουσιαστικά παρουσίασε ένα μέρος της πλατφόρμας του νέου του κόμματος, με μεγάλη συμμετοχή μάλιστα, επιμένοντας σε ένα plan b: «Παύση πληρωμών στους δανειστές. Έξοδος από το ευρώ και εθνικό νόμισμα για τη ρευστότητα της αγοράς, την ανάκτηση της εσωτερικής αγοράς, την εξαγωγική ικανότητα».

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό χώρο, ενώ ήδη μαζί του φέρεται να συμφωνεί ένα μεγάλο τμήμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Bookmark and Share