ΟΛΜΕ: Kρεμάστε αντιμνημονικά πανό στα σχολεία! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΟΛΜΕ: Kρεμάστε αντιμνημονικά πανό στα σχολεία!

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ με ενημερωτικό σημείωμα προς τις κατά τόπους ενώσεις των καθηγητών (ΕΛΜΕ), προτείνει στους εκπαιδευτικούς να αναρτήσουν πανό στα σχολεία με αντιμνημονιακά συνθήματα!



 Κινητοποιήσεις και δράσεις κατά της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης οργανώνει η ομοσπονδία των καθηγητών δημόσιων σχολείων (ΟΛΜΕ) από τις.. 11 ως τις 22 Μαρτίου.

Μάλιστα το ΔΣ της ΟΛΜΕ με ενημερωτικό σημείωμα προς τις κατά τόπους ενώσεις των καθηγητών (ΕΛΜΕ), προτείνει στους εκπαιδευτικούς να αναρτήσουν πανό στα σχολεία με αντιμνημονιακά συνθήματα!

Η Ομοσπονδία καλεί τους εκπαιδευτικούς να οργανώσουν συλλαλητήρια στις 22 Μαρτίου κατά τις απογευματινές ώρες σε όλες τις πόλεις και παράλληλα τους καλεί να οργανώσουν ενημερωτικές συζητήσεις και με τους γονείς. Τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ ανακοίνωσαν ακόμη ότι θα καταρτίσουν και επιστολή προς γονείς και μαθητές για τις επιπτώσεις της πολιτικής των μνημονίων στην εκπαίδευση και στην αξιολόγηση

Τέλος, όπως σημειώνεται, προτάσεις για νέες απεργιακές κινητοποιήσεις θα συζητηθούν στο ΔΣ της ΟΛΜΕ την Τρίτη 12 Μαρτίου, αφού ληφθεί υπόψη και η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ που συνεδριάζει αύριο, Παρασκευή 8 Μαρτίου.
Bookmark and Share