Μπουτάρης ...περιαυτολογώντας: Πρέπει να είστε περήφανοι που έχετε τέτοιο δήμαρχο! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μπουτάρης ...περιαυτολογώντας: Πρέπει να είστε περήφανοι που έχετε τέτοιο δήμαρχο!

"Ώπα,ώπα..!"

Kαλώς ή κακώς μέχρι τις επόμενες εκλογές θα παραμένει Δήμαρχος ο Γ.Μπουτάρης προσφέροντας -αν μη τι άλλο- άφθονες στιγμές ...γέλιου στους ταλαίπωρους κατοίκους μιας μεγαλούπολης βρώμικης,πανάκριβης,μποτιλιαρισμένης και πληγωμένης από κακόγουστες "εικαστικές" κ.α. τύπου παρεμβάσεις, ανεπαρκέστατων αντιδημάρχων και λοιπών παρατρεχάμενων.



 Ο Γιάννης Μπουτάρης ξαναχτύπησε αυτή τη φορά από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.Μη έχοντας προφανώς συναίσθηση της οργής των περισσότερων ψηφοφόρων του για το έργο(..) της δημοτικής αρχής και τα... χάλια της πόλης, προχώρησε σε μερικές δηλώσεις που μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να ακουστούν.

Συγκεκριμένα ,όπως αναφέρει και το thestival.gr, όλα έγιναν όταν άναψαν και πάλι τα αίματα στο δημοτικό συμβούλιο , μεταξύ Γιάννη Μπουτάρη και Κώστα Γκιουλέκα.
Όταν ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης εγκάλεσε τον αντιδήμαρχο οικονομικών για το γεγονός ότι άσκησε κριτική στις πολιτικές των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα, «από τη στιγμή που εξελέγη με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ»,
ο Γιάννης Μπουτάρης πήρε τον λόγο και απάντησε στον Κώστα Γκιουλέκα, και στο σχόλιό του ότι η Πρωτοβουλία κέρδισε το δήμο με πολύ μικρή διαφορά.
«Τί να κάνουμε κύριε Γκιουλέκα, όσο μικρή κι αν είναι η διαφορά, ο πρώτος είναι πάντα πρώτος.
Βλέπετε την πλάτη μας, το ξέρω ότι σας πονάει, αλλά θα το φάτε.
Πρέπει να είστε περήφανοι που έχετε τέτοιο δήμαρχο
»
σχολίασε ο Γιάννης Μπουτάρης..!

*Κυρ Γιάννη ..Θεέ πάρε -και- την ΠΑΕ.


Σ.Αντωνιάδης
Greece Salonika
Bookmark and Share