Subaru: Σε απόγνωση οι έλληνες ιδιοκτήτες ΙΧ και δίκτυο.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Subaru: Σε απόγνωση οι έλληνες ιδιοκτήτες ΙΧ και δίκτυο..

Σε αδιέξοδο έχουν περιέλθει πλέον εξουσιοδοτημένοι έμποροι αλλά και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Subaru εξαιτίας της έλλειψης εισαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα. 
Το γεγονός αυτό προκαλεί τεράστιες δυσλειτουργίες στο δίκτυο ενώ και οι κάτοχοι των ιαπωνικών αυτοκινήτων δεν μπορούν να τα επισκευάσουν!



Ολα βέβαια ξεκίνησαν από την... καταγγελία της σύμβασης που προέβει το ιαπωνικό εργοστάσιο με την Subaru Motors Hellas πριν από 7 μήνες και έκτοτε δεν έχει ανακοινώσει ποιος θα είναι ο νέος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Subaru για την Ελλάδα.
Πέραν όμως των παραπάνω οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με το νέο εισαγωγέα και μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να παρουσιάσουν και σε τραπεζικά στελέχη πως εκείνοι θα είναι οι αποκλειτικοί εισαγωγείς των αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να επιμηκύνουν τον τραπεζικό δανεισμό που έχουν...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Η» υψηλόβαθμα στελέχη της Fuji Heavy Industries έχουν καταλήξει στο νέο εισαγωγέα των αυτοκινήτων Subaru για την Ελλάδα, και όχι μόνο, και μένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του νέου εισαγωγέα!


Χαμός στο δίκτυο

Χωρίς ανταλλακτικά, καινούρια αυτοκίνητα και ενημέρωση παραμένει το επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Subaru στην Ελλάδα και ήδη πολλοί από αυτούς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγουν ακόμη και στη δικαιοσύνη καθώς από τη μία μεριά οι επενδύσεις τους έχουν απαξιωθεί πλήρως και από την άλλη μεριά δεν μπορούν πλέον να βρίσκουν άλλες δικαιολογίες στους παραπονούμενους πελάτες των αυτοκινήτων Subaru.
Αλλωστε σε μια αγορά που συνεχώς φθίνει οι μόνοι που έχουν μηδενικές πωλήσεις στην Ελλάδα είναι δύο εισαγωγικές εταιρείες οι οποίες αφορούν η μία στη Subaru και η άλλη στη Mazda.
Αν δεν ξεκαθερίσει το τοπίο εντός των επόμενων ημερών όλοι οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι θα κινηθούν νομικά εναντίον όλων ώστε να διασφαλίσουν τη περιορισμένη πλέον βιωσιμότητά τους.


Σπάνε τα τηλέφωνα οι ιδιοκτήτες Subaru
Η τεράστια έλλειψη στα αναταλλακτικά των αυτοκινήτων Subaru έχει οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες από την συγκεκριμένη μάρκα των ιαπωνικών αυτοκινήτων μέχρι την Ιαπωνική πρεσβεία!
Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως αρκετοί ιδιοκτήτες με καινούρια Subaru τα οποία παθαίνουν βλάβες που πρέπει να καλυφθούν από την εργοστασιακή εγγύηση απλά παραμάνουν ακινητοποιημένα καθώς δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα ανταλλακτικά ώστε να επισκευαστούν.
Από την άλλη μεριά κάποιοι άλλοι ιδιοκτήτες έχουν πάθει βλάβες που ναι μεν δεν καλύπτονται από εγγύηση αλλά κανένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο δεν έχει τα κατάλληλα ανταλλακτικά ώστε να τα επισκευάσουν τη ζημιά.
Ακόμη μεγαλύτερο χάος επικρατεί με τα Subaru που έχουν εμπλακεί σε τροχαίο με υλικές ζημιές καθώς τα ανταλλακτικά φανοποιείας αποτελούν είδος προς εξαφάνιση..
Bookmark and Share