Ισόβια σε τρεις αλλοδαπούς για μεταφορά 168 κιλών κοκαΐνης - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ισόβια σε τρεις αλλοδαπούς για μεταφορά 168 κιλών κοκαΐνης

 
-Θεσσαλονίκη-


Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν Βούλγαρο, έναν Ισπανό κι έναν Πορτογάλο, οι οποίοι κατηγορούνταν για το φορτίο των 168 κιλών κοκαΐνης, που κατασχέθηκε πέρσι τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη (θυμηθείτε πατώντας ΕΔΩ)

Στον καθένα από τους τρεις...κατηγορούμενους που καταδικάστηκαν για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, επιβλήθηκε και χρηματική ποινή ύψους διακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε ένας ακόμη Βούλγαρος, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών, για άμεση συνέργεια, καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Το φορτίο των 168 κιλών καθαρής κόκας προοριζόταν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και έφτασε στη Θεσσαλονίκη, προερχόμενο από διάφορες χώρες της Λατινικής Αμερικής και εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες που είχε δώσει η Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA). .

Απολογούμενοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πείσουν το δικαστήριο.
Bookmark and Share