Το αργότερο μέχρι το Σάββατο η εκπομπή σήματος από τη νέα ΕΡΤ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Το αργότερο μέχρι το Σάββατο η εκπομπή σήματος από τη νέα ΕΡΤ.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Greece Salonika o σχεδιασμός της μεταβατικής φάσης στα δημόσια ΜΜΕ,εώς την έναρξη εκπομπών από το νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί!




Στην... περίπτωση που σήμερα δεν υπάρξει κάποιο "ατύχημα" κατά τη διάρκεια της συνάντησης των τριών αρχηγών -κάποιο ατύχημα που θα φέρει μπροστά μας τις κάλπες- πηγές που γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο διαβεβαιώνουν πως η κυβέρνηση έχει ήδη τον μηχανισμό και θα εκπέμψει σήμα ακόμη και εκτός(!) ΕΡΤ από σημείο που δεν προσδιορίζεται (μάλλον το κανάλι της Βουλής) και ότι αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες ή το αργότερο εώς το Σάββατο..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σίμος Κεδίκογλου -εξαφανισμένος τις τελευταίες μέρες- ασχολείται αποκλειστικά με τη στελέχωση του νέου μεταβατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα με περίπου 30-50 άτομα καθώς και με την κατάρτιση του προγράμματος το οποίο αναμένεται να είναι κυρίως ενημερωτικό (τρία δελτία ειδήσεων,ίσως και μερικές ενημερωτικές εκπομπές) με προσθήκη διαφόρων ντοκυμαντέρ ή παλαιότερων σειρών της κρατικής τηλεόρασης και  θα μεταδίδεται ταυτόχρονα σε όλες τις -πρώην- συχνότητες της ΕΡΤ.

**Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το σύνολο των πληροφοριών του Greece Salonika, οι οποίες αν και προέρχονται από πολύ καλά πληροφορημένη πηγή εντούτοις μεταδίδονται με επιφύλαξη δεδομένης της
περιρρέουσας ρευστής πολιτικής συγκυρίας.
Bookmark and Share