«Προδότες», «επιδρομείς» και «ακτιβιστικά σκυλιά» οι Έλληνες για τον Τούρκο σημαιοφόρο των μεσογειακών αγώνων! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Προδότες», «επιδρομείς» και «ακτιβιστικά σκυλιά» οι Έλληνες για τον Τούρκο σημαιοφόρο των μεσογειακών αγώνων!

 

Σάλο έχει προκαλέσει στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας ένα σχόλιο που ανάρτησε στον φερόμενο ως λογαριασμό του στο twitter ο σημαιοφόρος της τουρκικής ομάδας στην τελετή έναρξης Ρίζα Καγιάαλπ.



Ο τούρκος παλαιστής της ελληνορωμαϊκής φέρεται να έγραψε σχετικά με τις...  διαδηλώσεις που γίνονται (και) στην πλατεία Ταξίμ τις τελευταίες εβδομάδες: «Ντροπή σας προδότες που αφήσατε την πλατεία σε Αρμένιους και Ελληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Λίγο αργότερα το εν λόγω σχόλιο διαγράφηκε, ενώ ο αθλητής έσπευσε να δηλώσει ότι δεν του ανήκει ο συγκεκριμένος λογαριασμός. Ωστόσο, η αντίδραση της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες υπήρξε έντονη. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος διαμαρτυρήθηκε επίσημα στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, ενώ παρέμβαση έκανε και ο κ. Ισίδωρος Κούβελος με την ιδιότητα τού γενικού γραμματέα της Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Οι Τούρκοι, μολονότι απέφυγαν να σχολιάσουν το συμβάν, απέσυραν τον αθλητή από τους αγώνες, ο οποίος πάντως είχε προλάβει να αγωνιστεί στην κατηγορία του κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Ο Καγιάαλπ κλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΜΑ, ενώ και η τουρκική Ολυμπιακή Επιτροπή ζήτησε την τιμωρία του Καγιάλπ.


Bookmark and Share