Bίτσι: Επεισόδιο με βουλευτή της ΝΔ και μέλη της Χρυσής Αυγής - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Bίτσι: Επεισόδιο με βουλευτή της ΝΔ και μέλη της Χρυσής Αυγής

 


Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και στη βουλευτή Καστοριάς, Μ.Αντωνίου, όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήγε να καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Γράμμου-Βίτσι για τον Εμφύλιο.



Συγκεκριμένα... η κ.Αντωνίου, εκπροσωπώντας το ελληνικό Κοινοβούλιο για την επέτειο του Γράμμου και του Βίτσι στις 31 Αυγούστου, βρέθηκε στο σημείο για να καταθέσει στεφάνι. Όμως, εκεί βρίσκονταν μέλη της Χρυσής Αυγής, όπου με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο, της επιτέθηκαν φραστικά και προσπάθησαν να τη διώξουν, λέγοντάς της ότι δεν έχει καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί.

Η κυρία Αντωνίου, ωστόσο, κατέθεσε κανονικά το στεφάνι και στη συνέχεια αποχώρησε.


Upd
Σχετικά με τα παραπάνω φίλος αναγνώστης ισχυρίζεται τα παρακάτω μέσω email που μας απέστειλε:
"Αναφερόμενος στη σχετική ανάρτησή σας θέλω να σας πληροφορήσω ότι είστε λάθος ενημερωμένοι.
1ον. Η τελετή και το επεισόδιο δέν έγιναν στον Γράμμο αλλά στο ΒΙΤΣΙ.
2ον. Η <<κυρία>> στην οποία αναφέρεστε γνώριζε από το 1982 ότι πραγματοποιείται στην περιοχή της η συγκεκριμένη τελετή, ρωτήστε την λοιπόν πόσες φορές παρέστη για να τιμήσει αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για να παραμείνει η περιοχή αυτή ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
3ον. Κατάφερε να μείνει στην εξέδρα για 10 λεπτά περίπου και έφυγε αποδοκιμαζόμενη από το σύνολο του κόσμου (πιστέψτε με ήταν αρκετοί και όχι μόνον οπαδοί της ΧΑ), χωρίς να προλάβει όχι να καταθέσει στεφάνι αλλά ούτε πρόλαβε να δεί το σχήμα που είχε.
4ον.Δέν πιστεύω να περίμενε να την ραντίσουν με ροδοπέταλα αλλά και μόνον που αποφασίστηκε η παρουσία της ήταν πρόκληση για τον κόσμο που ανεβαίνει στο Βίτσι και στο Γράμμο.
Ενημερώστε λοιπόν σωστά τους αναγνώστες σας."



.
Bookmark and Share