"Αντεξουσιαστής" συνελήφθη για ληστεία. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

"Αντεξουσιαστής" συνελήφθη για ληστεία.

-Πάτρα-


Στον αντεξουσιαστικό χώρο ανήκει ο 29χρονος που συνελήφθη για τη ληστεία σε βάρος δύο ατόμων, που...
είχε σημειωθεί στις 19 του μήνα, στην Πάτρα. Πρόκειται για 29χρονο ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο συλληφθείς είχε επιτεθεί μαζί με περίπου δεκαπέντε άτομα στα θύματα και τους άρπαξε 250 ευρώ, έγγραφα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η ληστεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, είχε διαπραχθεί στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος, από δράστες που κρατούσαν ρόπαλα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένα από τα θύματα, ηλικίας 55 ετών, έχασε τις αισθήσεις του και οι δράστες του άρπαξαν ένα τσαντάκι που φορούσε στη μέση του, το οποίο περιείχε το πορτοφόλι του με 250 ευρώ, προσωπικά του έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα. Τα θύματα είχαν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 29χρονου, στην Πάτρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα από τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε αρπάξει κατά τη ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, παραπέμφθηκε ενώπιον του κ. Γ΄ Ανακριτή Πατρών, όπου μετά την απολογία του σήμερα το πρωί, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Bookmark and Share