Στις 9 Δεκεμβρίου η δίκη για την επίθεση στη Marfin. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Στις 9 Δεκεμβρίου η δίκη για την επίθεση στη Marfin.

 

Στο εδώλιο θα βρεθούν οι δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση στη Marfin και στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην οδό Σταδίου στην Αθήνα.


 Στις 9 Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη δύο κατηγορουμένων, ο ένας από τους οποίους κατηγορείται για την επίθεση στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin και ο δεύτερος για την...επίθεση στο βιβλιοπωλείο Ιανός στην οδό Σταδίου, τον Μάιο του 2010. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε προκληθεί πυρκαγιά στην τράπεζα που είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να βρουν τραγικό θάνατο τρεις υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα.

Ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται να βρεθούν δύο άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κατά περίσταση βαρύτατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, έκρηξη, κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών και απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν προφυλακιστεί αλλά έχουν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισης στο Α.Τ. της περιοχής τους.

Υπενθυμίζεται ότι τρία στελέχη της τράπεζας έχουν καταδικαστεί σε βαθμό πλημμελήματος για ελλιπή μέτρα προστασίας στην τράπεζα.
Bookmark and Share