Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Παραιτούμαστε από βουλευτές όποτε γουστάρουμε...» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Παραιτούμαστε από βουλευτές όποτε γουστάρουμε...»

 
  • Οργισμένη και έτοιμη για εκδίκηση εμφανίστηκε η κόρη του συλληφθέντα αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία η οποία έκανε κάλεσμα στους Χρυσαυγίτες να είναι σε ετοιμότητα και να μην πτοούνται.




Η Ουρανία Μιχαλολιάκου έκανε την εμφάνισή της μαζί με τον... Αρτέμη Ματθαιόπουλο στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως μπορεί οι βουλευτές του κόμματος να βρίσκονται την φυλακή, αλλά αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα την Χρυσή Αυγή γιατί ακόμη κι αν αυτοί (οι συλληφθέντες) δεν μπορούν να κάνουν όσα πριν, θα μπορέσουν άλλοι. Η Χρυσή Αυγή είναι ιδέα τόνισε.

«Έχουν πρεμούρα και βιασύνη για την δίκη. Η δίκη, είναι δίκη για τις φυλλάδες των δημοσιογράφων και όχι των δικαστών», είπε η Ουρανία Μιχαλολιάκου αναφερόμενη στους δημοσιογράφους, ενώ συμπλήρωσε πως οι συλλήψεις είναι «πολιτικές».

Δείχνοντας τέλος την «αποφασιστικότητά» της τόνισε πως ακόμη κι αν έρθουν να την συλλάβουν, δεν πρόκειται να κλάψει και σχολιάζοντας τα σενάρια εκλογών, είπε πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραιτούνται «όποτε γουστάρουν».


Bookmark and Share