22.000 ευρώ πουλήθηκαν τα παπούτσια του Ζ. Ιμπραΐμοβιτς σε δημοπρασία - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

22.000 ευρώ πουλήθηκαν τα παπούτσια του Ζ. Ιμπραΐμοβιτς σε δημοπρασία

 


Περίπου 200.000 ευρώ συγκέντρωσαν παίκτες και διοίκηση της Paris Saint Germain, σε μία άτυπη “εσωτερική” δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα.. διατεθούν για την ενίσχυση παιδιών με προβλήματα υγείας.

Εκ των πλέον ακριβοπουλημένων αντικειμένων ήταν τα παπούτσια που φορούσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον αγώνα με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ υπογεγραμμένα από τον ίδιο, τα οποία πουλήθηκαν για 22.000 ευρώ, ενώ τα γάντια του Σιρίγου, τα αγόρασε ο ιδιοκτήτης της PSG, Νασέρ Αλ Κελαϊφί για 11.000 ευρώ. Επίσης είδη του προπονητή Μπλαν, αγοράστηκαν από κάποιον για 7.000 ευρώ. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, για τα γάντια του Σίριγκου μονομάχησε ο «Ίμπρα» με τον ιδιοκτήτητη Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος ως... λιγάκι πλουσιότερος πλειοδότησε.

Στο γκαλά συγκεντρώθηκαν περίπου 300 άτομα και ήταν μεταξύ άλλων ήταν και ο Εντισον Καβάνι. Το ακριβές ποσό που συγκεντρώθηκε για το ίδρυμα ανέρχεται σε 191.800 ευρώ