Έκαψαν με μολότοφ την καφετέρια του Τζαβέλλα! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Έκαψαν με μολότοφ την καφετέρια του Τζαβέλλα!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στο μαγαζί που διατηρεί ο Γιώργος Τζαβέλας στο Βύρωνα στην Αττική. Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα ακριβώς δίπλα από το μαγαζί του διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρότατες υλικές ζημιές. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εκτόξευσαν... βόμβα μολότοφ προς την καφετέρια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά και να προκληθούν υλικές ζημιές σε τραπέζια και καθίσματα.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς το κατάστημα ήταν μεν κλειστό την ώρα του περιστατικού, ωστόσο σ’ αυτό φέρεται να βρισκόταν προσωπικό, αλλά και η μητέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Ο Τζαβέλας είχε αποτελέσει στόχο οπαδών του Ολυμπιακού καθώς από γνωστή σελίδα στο διαδίκτυο, εκτοξεύονταν απειλές εναντίον του ποδοσφαιριστή τους τελευταίους μήνες. Η βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλα πρέπει να κινητοποιήσει τους αρμόδιους εισαγγελείς οι οποίοι έχουν χρέος να αναζητήσουν τους δράστες αυτής της δολοφονικής επίθεσης που ευτυχώς δεν είχε θύματα.

Bookmark and Share