Pharmathen: Επένδυση 10 εκ.ευρώ στον Έβρο και νέα παραγωγική μονάδα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Pharmathen: Επένδυση 10 εκ.ευρώ στον Έβρο και νέα παραγωγική μονάδα

 
  • Δυο νέα ενέσιμα προϊόντα από τη Pharmathen, συμφωνία με την αμερικανική Actavis για παγκόσμια διάθεση.
  • Στην Ελλάδα η παραγωγή, σε νέα μονάδα που δημιουργείται στον Έβρο.
  • Στα 10 εκατ. ευρώ η επένδυση.

Συμφωνία για την εμπορική παγκόσμια διάθεση δυο νέων καινοτόμων προϊόντων της συνήψε η ελληνική Pharmathen με τον.. αμερικανικό φαρμακευτικό κολοσσό Actavis.

Πρόκειται για νέα τεχνολογία χορήγησης φαρμάκων, την οποία αναπτύσσει η ελληνική εταιρία, που σε πρώτη φάση θα χρησιμοποιηθεί για ενέσιμα φαρμακευτικά προϊόντα κατά της σχιζοφρένειας και των ορμονικών διαταραχών.

Τα προϊόντα, εκτός του ότι αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, θα παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, σε νέα μονάδα παραγωγής που δημιουργεί η εταιρία, υλοποιώντας επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ στις Σάπες Έβρου.