Καβγάς έγινε αιτία για τραυματισμό πορτιέρη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Καβγάς έγινε αιτία για τραυματισμό πορτιέρη


  • Ένας καβγάς σε νυχτερινό κατάστημα του κέντρου της Θεσσαλονίκης ήταν η αιτία του τραυματισμού 30χρονου Αρμένιου, ο οποίος εργαζόταν ως πορτιέρης.


H αστυνομία ανακοίνωσε πως...για την εν λόγω επίθεση που πραγματοποιήθηκε με κυνηγετικό όπλο στις αρχές Δεκεμβρίου συνέλαβε 51χρονο, ο οποίος κατηγορείται πλέον για το αιματηρό περιστατικό. Η επίθεση έγινε στις 7.20 το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο Θεσσαλονίκης, στο ύψος της διασταύρωσης με την Ίωνος Δραγούμη. Οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου που πέρασε έξω από το κατάστημα πυροβόλησε μία φορά με την καραμπίνα από μικρή απόσταση το νεαρό, που έπεσε στο έδαφος. Αρχικά θεωρήθηκε πως η επίθεση μπορεί να συνδέεται με το παρελθόν του 30χρονου, ο οποίος είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις εκβίασης, ωστόσο αξιωματικοί της ασφάλειας σημείωναν ότι το προφανές δεν οδηγεί στο πραγματικό κίνητρο.
Ο δράστης πυροβόλησε τον 30χρονο με κυνηγετικό όπλο και χρησιμοποίησε μάλιστα σκάγια που έχουν οι κυνηγοί για κυνήγι αγριογούρουνου. Όλα τα σκάγια βρέθηκαν στην κοιλιά του, κάτι το οποίο ενίσχυσε το σενάριο πως ο νεαρός ήταν αποκλειστικός στόχος. Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος δίωξης ανθρωποκτονιών της ασφάλειας προέκυψε ότι δύο ώρες πριν από την επίθεση δύο παρέες που ήταν στο κατάστημα κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια. Πηγές ανέφεραν πως ένας εκ των θαμώνων, που μάλιστα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, επιτέθηκε φραστικά σε άλλον, θεωρώντας ότι φλέρταρε τη γυναίκα του. Ο καβγάς έληξε, αφού προηγουμένως ο 30χρονος πορτιέρης παρενέβη και τους ζήτησε να μη συνεχίσουν.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι αρχές ασφαλείας, χωρίς να έχουν στοιχεία για τους θαμώνες εκείνου του επεισοδίου, άρχισαν να αναζητούν τις κινήσεις φορτηγών αυτοκινήτων την ώρα της επίθεσης στην παραλιακή λεωφόρο από τις κάμερες των καταστημάτων που υπάρχουν στην περιοχή.
Έτσι εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 51χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος ελέγχθηκε από αστυνομικούς και επιβεβαίωσε πως ήταν αυτός ο οποίος πυροβόλησε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Στις προφορικές εξηγήσεις που έδωσε πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 51χρονος υποστήριξε πως δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί εκείνο το βράδυ, επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποίησε και κατασχέθηκε. Χθες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα πρωτοδικών, η οποία άσκησε δίωξη σε βάρος του και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.
Bookmark and Share