Ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα ανήμερα εκλογων ο Ξηρός! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα ανήμερα εκλογων ο Ξηρός!


  • Εντυπωσιακό χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού ετοίμαζε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Έθνος, ο Χριστόδουλος Ξηρός και μάλιστα στις 25 Ιανουαρίου, την ημέρα της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.


Σύμφωνα με...  τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, ο Χρ. Ξηρός και τα μέλη της νέας οργάνωσης σκόπευαν να ανατινάξουν το μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας και να απελευθερώσουν τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Όπως γράφει η εφημερίδα τρία στοιχεία, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, έχουν αξιολογηθεί και θεωρείται ότι δείχνουν την ημερομηνία που θα χτυπούσε η ομάδα Ξηρού.

Και τα τρία στοιχεία αφορούν τις κινήσεις της 22χρονης Αγγελικής Σ., την οποία η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. τοποθετεί ψηλά στην ιεραρχία της οργάνωσης.

Το κουβάρι ξεκινάει να ξετυλίγεται στις 29 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες μετά τον προσδιορισμό των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, όταν η 22χρονη εμφανίστηκε σε εταιρεία που εμπορεύεται χημικά, με έδρα τη Νέα Χαλκηδόνα, για να παραγγείλει 20 λίτρα νιτρομεθανίου.

Η υπάλληλος της εταιρείας χημικών κατάθεσε πως η 22χρονη υποστήριξε ότι ο θείος της είχε παραγγείλει το νιτρομεθάνιο από τον Κ. (πελάτης της εταιρείας) αλλά εκείνος δεν το έφερε ποτέ και ακυρώθηκε η παραγγελία.

«Κοίταξα το σύστημα προκειμένου να δω αν εκκρεμούσε παραγγελία στον πελάτη μας Κ. και διαπίστωσα ότι δεν εκκρεμούσε καμία παραγγελία», κατάθεσε η υπάλληλος.

Το δεύτερο στοιχείο είναι το σημείωμα που είχε βρεθεί στο σπίτι-γιάφκα του Λουτρακίου, με πιθανό παραλήπτη τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων. «Πήγα στο μαγαζί και μου είπε θα είναι έτοιμα παραμονές Χριστουγέννων. Ετσι μου 'ρχεται να πάω να τον βρίσω», έγραφε το γράμμα της 22χρονης για την ακύρωση της παραγγελίας νιτρομεθανίου.

Το τρίτο στοιχείο είναι η παραγγελία νιτρομεθάνιου από την 22χρονη στην εταιρεία χημικών της Νέας Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με το αποδεικτικό, τα 20 λίτρα νιτρομεθανίου θα παραδίδονταν στις 19 Ιανουαρίου, έξι ημέρες πριν από τις εκλογές..
Τ
Bookmark and Share