Αναμένοντας τις ανακοινώσεις Παπανδρέου... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Αναμένοντας τις ανακοινώσεις Παπανδρέου...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ίδρυση του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, αφού ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το πότε θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.


Έτσι, ενώ αναμενόταν ότι σήμερα θα κατατίθονταν στον Άρειο Πάγο ο... τίτλος και τα σύμβολα του νέου κόμματος, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, ενώ πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη, αναφέρουν ότι δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν σήμερα σε καμία ενέργεια.

Το Σάββατο επίσης αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, κανείς όμως μέχρι τώρα δεν γνωρίζει ούτε ποιο είναι αυτό το ξενοδοχείο, ούτε τι ώρα θα γίνει η παρουσίαση.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν, ότι κατά πάσα πιθανότητα, ο Γ. Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας και στο Ηράκλειο.

Όσον αφορά στους υποψηφίους του νέου κόμματος, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στο νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού θα ενταχθούν οι νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Φ. Σαχινίδης και Θ. Μωραΐτης, όπως επίσης και οι κ.κ. Μ. Καρχιμάκης, Δ. Ρέππας, Γ. Πεταλωτής, Σ. Ξυνίδης και Α. Παπαθανάση.

Μάλιστα το νέο κόμμα του Γ. Παπανδρέου θα ασκεί έντονη κριτική στη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το Ποτάμι.
Bookmark and Share