Οι ...σταρ των ξένων media κάνουν "κατάληψη" στο Σύνταγμα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Οι ...σταρ των ξένων media κάνουν "κατάληψη" στο Σύνταγμα

Αμερικανικοί κολοσσοί όπως το CNN, το NBC και το Bloomberg TV, τα βρετανικά BBC, ITV και Channel 4, τα γερμανικά RTL και ARD, τo Al Jazeera, δημοσιογράφοι από την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Δανία, τα πρακτορεία Reuters και Associated Press, οι εφημερίδες «Financial Times» και «Wall Street Journal», δίκτυα από τη μακρινή Ιαπωνία, ακόμα και απεσταλμένοι από τοπικά Μέσα της... Χώρας των Βάσκων έχουν ήδη «κλείσει θέση» στην πλατεία εν όψει εκλογών.
  • Οι ελληνικές κάλπες πρώτο θέμα σε ολόκληρο τον πλανήτη...
Οι ελληνικές εκλογές και το... Σύνταγμα αναμένεται να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τους «σταρ» των ξένων media που ήδη ετοιμάζουν κατάληψη στην πλατεία. Μεγάλα δίκτυα, πρακτορεία και εφημερίδες στέλνουν στην πρωτεύουσα την «dream team» των δημοσιογράφων και των αναλυτών τους, αφού η κάλυψη των ελληνικών εκλογών έχει... κοινό και εκτός Ελλάδας.
Φυσικά, το σκηνικό αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο. Ηδη από το 2011, όταν συνέρρεαν κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα οι «Αγανακτισμένοι» κεντρίζοντας το διεθνές ενδιαφέρον, τα ξένα MME έδιναν το «παρών» στα μεγάλα γεγονότα, αφού οι εξελίξεις στην Ελλάδα επηρεάζουν τον κόσμο. Ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής αποτελεί το γεγονός ότι σημαντικά ξένα δίκτυα και εφημερίδες, μολονότι διαθέτουν ανταποκριτές στην Ελλάδα, προγραμματίζουν να στείλουν στην Αθήνα «ενισχύσεις»...
Bookmark and Share