Περίγελος των Επιτρόπων της Κομισιόν ..οι στυλιστικές προτιμήσεις της ελληνικής κυβέρνησης! (video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Περίγελος των Επιτρόπων της Κομισιόν ..οι στυλιστικές προτιμήσεις της ελληνικής κυβέρνησης! (video)

http://greece-salonika.blogspot.com/2015/03/video.html

  • Το πρωί πριν τη συνεδρίαση του Κολεγίου των Επιτρόπων της Κομισιόν είθισται να βγαίνει μία “οικογενειακή φωτογραφία”, όπου συνήθως και το κλίμα είναι ...ιδιαίτερα ελαφρύ.

Κάποια στιγμή λοιπόν αφού έβγαλαν μερικές φωτογραφίες ο πρώτος Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ολλανδός Φρανς Τίμερμαν που... τυγχάνει και Επίτροπος Δικαιοσύνης (στο δεξί πλευρό του κ. Γιούνγκερ στη φωτ.), θέλησε να αστειευτεί λέγοντας ότι “προς τιμήν μίας ειδικά χώρας μέλους πρέπει τώρα να πετάξουμε τις γραβάτες μας και να βγάλουμε τα πουκάμισα μας έξω από το παντελόνι”.

Το στιγμιότυπο έχει αποτυπωθεί στο 04:20 του βίντεο που ακολουθεί:


Το κατά τα άλλα “κρύο” του αστείο προκάλεσε το γέλιο κάποιων συναδέλφων του πυροδοτώντας αμέσως μετά συζητήσεις ...στιλιστικού ενδιαφέροντος στα πηγαδάκια που στήθηκαν. Ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ που ήταν δίπλα στον κ. Τίμερμανς φρόντισε πάντως να απομακρυνθεί απ' το ...χαβαλέ που προκάλεσε ο Ολλανδός Επίτροπος δείχνοντας ότι δε συμμερίζεται το “πείραγμα” του.

Bookmark and Share