Η Bild κοστολoγεί το Mont Blanc του Τσίπρα που έγινε... Bic. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Η Bild κοστολoγεί το Mont Blanc του Τσίπρα που έγινε... Bic.



  • Από 290-7.000 ευρώ το Montblanc του Τσίπρα!
  • Γι΄ αυτό το άλλαξε στο διαφημιστικό διάλειμμα...


Αλλη μία αφορμή βρήκε η γερμανική εφημερίδα Bild για να σχολιάσει  τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης. Αυτή τη φορά...«πιάστηκε» από το στυλό που κρατούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star τη Δευτέρα.

«Τρεις ώρες μιλούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel στην Αθήνα ώστε να πείσει το λαό του για την πολιτική του και να πετύχει τη στήριξή του στις περαιτέρω δύσκολες στιγμές. Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης υπήρξαν πολλά διαφημιστικά διαλείμματα για να πάρει μία ανάσα, να συγκεντρωθεί, αλλά και να καλύψει η ομάδα του μία... γκάφα», σημειώνει η Bild.
Και στη συνέχεια εξηγεί ποια είναι αυτή η γκάφα: «Κοιτώντας προσεκτικά, ο Αλέξης Τσίπρας κρατούσε ένα πανάκριβο στυλό, μάρκας Mont Blanc, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί κατά την ορκωμοσία για τις υπογραφές των υπουργών της κυβέρνησης. Και αυτή τη φορά είχε μαζί του αυτό το πανάκριβο στιλό (που η τιμή του κυμαίνεται από 290 έως 7.000 ευρώ), τον οποίο είχε αφήσει στο τραπέζι του στούντιο»
«Το στιλό έγινε εμφανές στον τηλεοπτικό φακό, όταν έδωσε στον παρουσιαστή μία απάντηση κουνώντας τα χέρια του και κραδαίνοντας το εργαλείο γραφής...», σημειώνει το άρθρο.
«Το εντυπωσιακό: Στο δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα το πανάκριβο στυλό είχε...εξαφανιστεί. Ο Τσίπρας το είχε αντικαταστήσει με ένα λευκό στιλό, άγνωστης μάρκας. Και συνέχισε τις υπόλοιπες δύο ώρες της συνέντευξης με το αγνώστου ταυτότητος στυλό», προσθέτει η Bild..
Και καταλήγει: «Είτε το τόνισε κάποιος από τους συμβούλους των δημοσίων σχέσεών του είτε το συνειδητοποίησε μόνος του, ένα είναι σίγουρο: Το Mont Blanc δεν ταιριάζει και πολύ σε έναν αρχηγό ριζοσπαστικού, αριστερού κόμματος»
Bookmark and Share